House of Words is ontstaan uit de overtuiging dat alles altijd beter kan.

Geen bandwerk, maar maatwerk.

Maatwerk klinkt duur, maar hoeft het niet te zijn, integendeel: u betaalt alleen voor wat u nodig hebt. Volstaat een ongereviseerde versie, is er geen opmaakcorrectie nodig: wij leveren precies wat u wil, rekening houdend met uw budget.

Een menselijke aanpak


De technologieën in de vertaalwereld evolueren heel snel en wij volgen ze op de voet. Maar wij geloven nog steeds in de centrale rol van de mens in het hele vertaalproces. De juiste mensen vindt u bij House of Words. Wij willen dat elke betrokkene een breed referentiekader heeft om een tekst ten volle te vatten, in de juiste context te plaatsen en het doel te doorgronden. Dat aspect is van belang in elke fase van het vertaalproces: in het offertestadium, bij de selectie van de juiste vertaler, tot de eigenlijke vertaling, de revisie en de screening.

Een gegarandeerde kwaliteit


Wij selecteren met de grootste zorg de juiste vertalers, tolken of copywriters voor uw project. Het zijn altijd native speakers met een diepgaande kennis van een specifiek vakgebied, maar hij of zij moet ook affiniteit voelen met de stijl van de tekst. Een zwaar technische tekst in een vlotte vertaling gieten is niet voor iedere technische vertaler weggelegd.

Zonder compromis

Natuurlijk kunnen we niet om de realiteit heen: alles moet sneller en liefst tegen de scherpste prijs, terwijl de hoge kwaliteit gegarandeerd moet blijven. Die uitdaging wil House of Words het hoofd bieden met een efficiënte aanpak en een constante focus.

We engageren ons om kwaliteit te brengen zonder compromis en besteden de nodige tijd aan uw project. Ons werk gaat pas de deur uit na grondige controle. De eindrevisie is voor ons geen formaliteit, maar een essentiële fase in de vertaalprocedure. De revisor bekijkt de vertaling met arendsogen op zoek naar de fouten die de vertaler zelf niet meer zag.

Onze betrokkenheid is groot, heel groot. Wist u al dat wij er een erezaak van maken een degelijke vertaling op te leveren?